Over Uw Groene Drukker

Stuur ons e-mail

Duurzaam leven en ondernemen

Bij duurzaam leven en ondernemen hoort ook drukwerk dat hierbij past. Bij Uw Groene Drukker zijn wij ervan overtuigd de beste kwaliteit duurzaam drukwerk, prints en signing te kunnen leveren om hiermee een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Voor nu en voor de toekomst.

Eco in elke vezel

Bij Uw Groene Drukker vindt u enkel papiersoorten welke zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Dat hoeft overigens niets te zeggen wat betreft de witheid van het papier.

Onze Eco Basic papiersoorten dragen allemaal het internationale FSC keurmerk voor papier dat uit verantwoordelijk beheerde bossen komt. Daarnaast hebben we een ECO Special lijn waarvoor uitsluitend ‘groene’ papiersoorten worden gebruikt. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan papier dat is gemaakt van afval van de agrarische sector. Nederlandse vezels van de tomatenplant of papier dat is gemaakt op basis van cacaodoppen die vrijkomen bij de cacaoverwerkende industrie.

Naast deze bijzondere circulaire papiersoorten wordt er ook handgeschept papier aangeboden in onze ECO Bloom lijn welke is verrijkt met bloemzaadjes, zodat het als groeimedium kan dienen. Dus of u nu duurzame visitekaartjes, briefpapier, brochures, folders of geboortekaartjes wilt laten drukken, u bent bij Uw Groene Drukker aan het juiste adres!